News‎ > ‎

kunst voor Bitcoin

Geplaatst 2 apr. 2013 14:30 door Olivier van Wijk   [ 3 apr. 2013 01:50 bijgewerkt ]
Het is nu ook mogelijk kunst bij High Culture aan te kopen met het electronische geld ' bitcoin' 
gebruik hiervoor ons adres:

1K6TbLH7D45oyFG6FKMnVywoHmziw7F5Kr
of de alias: HighCulture

High Culture galerie in Maastricht accepteert Bitcoin als betaalmiddel.
 
De High Culture Gallery op het Keizer Karelplein 8c is voor veel Maastrichtenaren en toeristen een geliefd plekje. Het gastenboek spreekt van de coolste plek in Maastricht. Van Venezuela tot China, de bezoekers van de gratis exposities, lezingen en concerten zijn onder de indruk van de avontuurlijke galerie. Met veel plezier zijn Olivier van Wijk en zus Coco van Wijk bezig met de aangelegenheden rond het presenteren van opmerkelijke kunst en design. Met de steun van lokale ondernemers, behulpzame families en afgestudeerden aan de universiteit en academies wordt een vriendelijke bezoekersplek gecreëerd.
 
Het tentoonstellingsprogramma is in grote mate geïnspireerd op het gedachtegoed van Shinkichi Tajiri. Zijn werk is in vele opzichten vernieuwend, technisch sterk ontwikkeld en vooruitstrevend. Elk weekend kan er van de gerenommeerde maar ook jonge kunstenaars genoten worden om hun vakmanschap en originaliteit. Een bijzondere collectie komt zo tot stand die de aandacht trekt uit binnen- en buitenland. Het aanbod is zeer hoogwaardig en de meeste kunstenaars hebben al een plek verworven in de collecties van internationale musea.
De kunstwerken kunnen worden aangekocht met Visa, Mastercard, pin en bitcoin.
 
Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de open source software die is ontworpen om dit te gebruiken. (wiki)
High Culture galerie is aktief in binnen- en buitenland en is bekend met vreemde valuta. Het aanvaarden van betalingen in hun digitale 'HighCulture' portemonaie is dan ook een logische stap.Het sluit ook aan bij het vernieuwende karakter van de kunstwereld. Het toeval wil dat de galerie is gevestigd in een voormalige bank.
 
Met vriendelijke groet
 
Olivier van Wijk |  +31-6-25046662

High|Culture
Galerie d' Art & Design

High Culture Gallery
Keizer Karelplein 8c
6211 TC Maastricht
The Netherlands 
Office@highculture.eu
www.highculture.eu

* Projectontwikkelaars op cultureel gebied

 

Comments