Finissage zondagmiddag 14 juli 2013

Plaatsingsdatum: Jul 07, 2013 9:1:23 PM

Finissage zondagmiddag 14 juli 2013 12.00 - 17.00 u

Architectuur Jan Doms & Landschap Han Klinkhamer

High Culture Art Gallery Maastricht, Keizer Karelplein 8c, 6211 TC Maastricht |

Op zondagmiddag 14 juli van 12.00 - 17.00 u vindt de finissage plaats van de tentoonstelling architectuur & landschap van Jan Doms & Han Klinkhamer in de High Culture Art Gallery in Maastricht. De tentoonstelling werd geopend door Birgit Horn, directeur van de Glasstec.

De expositie strekt zich uit over twee verdiepingen van het monumentale voormalige bankgebouw in het centrum van Maastricht dat op 2 min loopafstand ligt van het Vrijthof (P).

Op de begane grond, in de gangen en het trappenhuis worden schilderijen van Han Klinkhamer en (wand)sculpturen en tekeningen van Jan Doms getoond. In het souterrain zijn in de oude staalkamers een serie documentaire panelen te zien van projecten die door Jan Doms in de loop der jaren zijn uitgevoerd in binnen- en buitenland. Een aantal van deze projecten zijn gemaakt in samenwerking met de Bulgaarse architect Olga Doreva. In de ruimte achter de grote kluis bevindt zich de speciaal voor deze tentoonstelling ontworpen glasinstallatie 'Huis van de Lente en Huis van de Herfst'. Beide kunstenaars zullen zondag de hele middag aanwezig zijn.

Wij zien uw komst met genoegen tegemoet,

Olivier & Coco Susanne van Wijk | Jan Doms & Han Klinkhamer