Giampaolo Amoruso & Dick van Wijk: during TEFAF 2014

Plaatsingsdatum: Mar 10, 2014 3:7:58 PM

High Culture presenteert tijdens TEFAF: Giampaolo Amoruso & Dick van Wijk

High Culture presenteert hedendaagse kunst in Roermond en Maastricht en adviseert bij de aankoop van kunstwerken op de TEFAF.

Rondleidingen zijn op afspraak mogelijk. U kunt Coco-Susanne van Wijk & Olivier van Wijk bereiken op de TEFAF vloer en per telefoon: 06-25046662

het werk van Amoruso is terug te vinden in Collecties Italiaanse ambassade in Gabon (Zuid-Afr) Glasmuseum in Charleroi (B) Museum voor Schone Kunsten, Tournai (B) Collectie Min. JL Dehaene (B) Stichting Ernsting, Coesfeld (Duitsland) Prive-collectie, Parijs (F) Prive-collecties in Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en USA Cultural Center Lommel (B) Stedelijk Museum voor Schone Kunsten, Kortrijk (B) Prefectural Museum of Glass, Pottery Sars-(F)

Op twee locaties in Maastricht is het werk van de getalenteerde glaskunstenaar Giampaolo Amoruso te zien. Het italiaanse dna is duidelijk terug te vinden in de schitterende koppen en plastieken van glas. Kleurrijk, humoristisch en met een uitstekende uitvoering valt het werk van Amoruso gelijk op tijdens het belangrijkste kunstmoment van 2014. Het werk van Amoruso is te zien in het Kruisherenhotel in hartje Maastricht en in het NH hotel naast de TEFAF.Het werk van Dick van Wijk begroeten wij in het NH hotel direct naast de TEFAF. De bronzen beelden hebben een ongekende kracht en dynamiek. Dick laat graag mens- en dierfiguren samensmelten en komt zo tot opvallende creaties. Het werk van Dick van Wijk is in heel de wereld aan te treffen, zijn grootste werken van brons en roestvrij staal zijn te zien in het Park Hattem te Roermond.