High Culture nu op het Vrijthof.

Plaatsingsdatum: Oct 15, 2009 6:16:57 AM

Olivier en Coco-Susanne Van Wijk, broer en zus, brengen in maart 2010 opnieuw een collectie van gerenommeerde kunstenaars naar het Vrijthof in Maastricht. Van 19 februari tot 22 maart vindt u in het monumentale pand op nummer 20a onder meer werk van Atelier Van Lieshout. Dit bekende designer/kunstenaars collectief maakt bijzondere werken van polyester en brons. Naast Atelier van Lieshout tonen Olivier en Coco van Wijk glaskunst van Sabine Lintzen, schilderijen met eitempera van Marcel van Hoef en bronze sculpturen van Dick van Wijk. Gareth Williams maakte schitterende poppen met hoofden van glas en keurig genaaide catsuits. Gernot Schluifer is vertegenwoordigt met het werk Leopard, de perfecte combinatie van swarovski glas en zeldzaam blauw graniet. Charlotte van den Brand van 'Lots' heeft een interessant kabinet ontworpen dat zijn vormentaal ontleent uit de Afrikaanse patronen, maar daar ook een praktische invulling aan heeft verbonden.Openingstijden Vrijthof 20:Woensdag t/m zondag 10.oo tot 18.3o uurDonderdagavond van 19.oo - 21.oo uurOf bezoek na telefonische afspraak. Van 12 tot 21 maart zijn wij elke dag geopend van 10.00 tot 19:00 uur.

inschrijven op LinkedIn

Marcel van Hoef,

Lounge 2010

100 x 120 cm

"Charlotte van den Brand van "Lots"

Dick van Wijk,

Karyatide, 180 cm hoog

Mede mogelijk gemaakt door stg Beelden in Beweging, Huis voor de Kunsten Limburg & Provincie Limburg.

Grotere kaart weergeven

Muziek en Dans: http://www.duringtefaf.com

The during festival offers visitors to TEFAF an international programme of dance, jazz, classical music and theatre lasting the whole evening.

Joep van Lieshout is the founder of Atelier Van Lieshout (AVL), a rebellious collective based in the Randstad practising design, installation, furniture and architecture.