LvH-VP-beheer

Projektinrichting:

LvH vP beheer, Roermond

Thema: Speed & Architecture

Bijgaand het High Culture voorstel voor de werkruimte van LvH. Deze selectie is gemaakt op basis van het thema: Speed & Architecture. Graag gaat High Culture met u in overleg om tot een concrete invulling te komen.

2009 was de honderdste verjaardag verjaardag van Fillipo Tommaso Marinetti's Futuristisch manifest, een document dat, naast vele dingen, het onderwerp van de auto introduceerde in de hoek van de creatievekunsten. In de eeuw sinds Marinetti's manifest , waren architecten getuige van een aantal technologische innovaties - raceauto's, de supersonische vlucht, snelle telecommunicatie, real-time berekeningen - die dit in hun architectonische productie voelden . Maar van al deze vernieuwingen, kan worden gesteld dat de auto de grootste invloed heeft gehad op de architectuur. Deze project inrichting wordt de visualisatie van die symbiose van de snelheid van krachtige machines en hun rol in de hedendaagse architectuur.

Veel kijkplezier.

Speed

De BMW van de kunstenaar Jef Koons heeft de 24 uur van Le Mans in Frankrijk gereden. Met start nummer (79) is dit kunstwerk met 500 PK en 4.0 liter V8 onder de motorkap een tribute to de Art Car of Andy Warhol, uit 1979. Koons’ kunstwerk is binnenkort op de TEFAF 2011 te zien.Een foto van dit kunstwerk op een ondergrond van aluminium kan een mooie plaats krijgen in het kantoor.Abstracte weergave van een bekend circuit zoals de Nurburgring, Le Mans, Silverstone, Indianapolis, maar ook het TT Circuit Assen voor aan de wand. Voor de ware petrolhead is dit object duidelijk te plaatsen, voor de bezoeker zonder die kennis is het een abstract kunstwerk.F. HermansAuto onderdelen in high finish kleuren.Dick van Wijk

Wielrenner in brons

plaquette van stadsaanzicht of architectonische vertaling in brons. Deze plaquette kan worden gebruikt als centre piece in een tafelblad.

twee voorbeelden van tekeningen in 2d weergave van metaal. Dit kan ook een bouwtekening in lasercut metaal zijn.

3d weergave van een gebouw gepresenteerd als schilderij.

Architecture